Debbie Ford, Deepak Chopra en Marianne Williamson – Het schaduw-effect

Schaduw-effect

Ieder mens heeft schaduwkanten. Als we deze gewoontes en eigenschappen blijven verbergen en ontkennen, dan wordt dit een kracht die in staat is ons leven én dat van anderen te verwoesten. Schaduw heeft daarmee ook effect op de maatschappij, aldus Chopra.
Ford spreekt uit ervaring – zij was ooit verslaafd – en maakt inzichtelijk hoe we vrede sluiten met onszelf, anderen en de wereld. Ford ontwikkelde ook het groepswerk rond de schaduw: Bewustwording en sluiten van vrede met onze donkere kanten, en het kantelen van de remmende werking ervan naar kracht en liefde. Williamson benadrukt de kracht van bidden, boetedoening, vergeving en liefde. Alleen bewustwording kan immers de schaduw verbannen.

Gebruik de kracht van je donkere kant.

Het seminar One Life Two Realities is ontwikkeld vanuit het schaduwwerk van mn. Debbie Ford en verrijkt met andere complementaire methodieken om het proces in drie dagen door te kunnen lopen, van stagnatie en ontkenning naar vergeving, (zelf)liefde en doel gerichte kracht. Het seminar wordt gegeven door Sanne Bruijne en Karen Van Heuckelom. Via deze website kunt u zich inschrijven. In het driedaagse groepswerk “One Life Two Realities” leert u:

  • uw overtuigingen en patronen te herkennen en te kantelen naar het vermogen om vanuit eigen kracht flexibel te reageren op elke gebeurtenis;
  • uw professionele vaardigheden effectiever te gebruiken in de omgang met collega´s en klanten;
  • krachtig te reageren op nieuwe kansen en uitdagingen;
  • in vrijheid en vanuit uw eigen kracht te reageren op situaties die u in het verleden moeilijk vond.

De film en het boek: Het Schaduw Effect: ‘Illuminating the Hidden Power of Your True Self’

schaduw,gedrag,patronen,coach,Debbie Ford,Deepak Chopra,Marianne Williamson,Schaduw Effect,kracht,donkere

Het schaduw effect combineert de wijsheid van drie experts en is een praktische en diepgaande gids om de gaven van onze schaduw te ontdekken. Deze drie auteurs doorbreken krachtig de sluier van ons niet-opgeëiste zelf, verlossen ons van het verleden en stuwen ons voort op een reis naar heelheid. We leven niet langer een half leven, we zijn in staat onze dromen te verwezenlijken en het geluk terug te winnen dat ons geboorterecht is.
Title: The Shadow Effect: Illuminating the Hidden Power of Your True Self
Authors: Deepak Chopra, Debbie Ford, Marianne Williamson
ISBN: 9780061962653

The Shadow Effect movie. Learn More at: http://theshadoweffect.com/
Edited by Abby Berendt, Music by Kevin MacLeod