Coaching Arnhem – Velp – Nijmegen

Coaching Velp 2Coaching Velp

Coaching regio Arnhem – Velp – Nijmegen

Coaching in de omgeving van Arnhem, Velp/Rheden en Nijmgen wordt gegeven in het Coachhuis Velp gelegen in de Velp. Het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het Coachhuis ligt op de hoek van de Emmastraat en de pastoor Koenestraat. De ingang van het Coachhuis is aan de pastoor Koenestraat, in de oprit tegenover de school.

Het adres is: Emmastraat 24-A, Velp

Bereikbaarheid:

Met de auto:
Auto vanuit Arnhem Centrum/Noord: Neem de Arnhemsestraatweg / Hoofdstraat, richting Rheden. Bij stoplichten met aan uw rechterhand een winkelplein (HEMA) en rechts op de hoek het grote oude Postkantoor gaat u rechtsaf (=Pres. Kennedylaan). Meteen weer rechts kunt u parkeren (parkeerplaats ‘Den Heuvel’)*. Zie hieronder voor de looproute vanaf de parkeerplaats (2 min). Auto vanaf Arnhem Presikhaaf: Na het viaduct met de A12 meteen rechtsaf (=Waterstraat). Deze helemaal doorrijden tot stoplichten, daar linksaf (=Pres. Kennedylaan). Na de spoorweg de 2e links naar de parkeerplaats (‘Den Heuvel’)*. Zie hieronder voor de looproute vanaf de parkeerplaats (2 min). Auto vanaf de snelweg (Utrecht, Nijmegen, Zutphen, Oberhausen,: A12, N325, A348): Op verkeersplein Velperbroek de afslag Velp nemen. U komt op de Pres. Kennedylaan. Over het spoor de 2e linksaf naar de parkeerplaats (‘Den Heuvel’)*. Zie hieronder voor de looproute vanaf de parkeerplaats (2 min). Looproute vanaf parkeerplaats Den Heuvel: Vanaf parkeerplaats ‘Den Heuvel’: Loop langs de bibliotheek rechtsaf de pastoor Koenestraat in. De kruising met de Emmastraat recht oversteken; de ingang van het Coachhuis bevindt zich meteen links, in de oprit tegenover de school. *Op donderdagochtenden is hier markt en is de parkeerplaats onbereikbaar. Gelieve in de buurt een parkeerplek te zoeken.

Met het Openbaar Vervoer:
Trein: Station Velp (7 min lopen): uitgang stationsplein, loop langs fietsenstalling richting Velp (Arnhem), het spoor heeft u aan uw linkerhand. 1e spoorwegovergang oversteken en meteen rechtsaf, langs spoorlijn lopen (= Brugweg). Steeds rechtdoor, 1 spoorwegovergang passeren (hier kruist u de Pres. Kennedylaan), de volgende overgang rechtsaf oversteken. Dit is de Emmastraat. Zodra u het spoor over bent, de 2e straat links (= Past. Koenestraat). De ingang van het Coachhuis bevindt zich meteen links, in de oprit tegenover de school. Bus: Afhankelijk van uw buslijn stapt u uit op de Hoofdstraat (5 min lopen), op de President Kennedylaan (7 min lopen) of op de Waterstraat (15 min lopen).
klik hier voor OV informatie