Coaching Arnhem – Velp – Nijmegen

Life coach en relatie coach Arnhem - Velp
Coachhuis Emmastraat aan de Emmastraat in Velp

Arnhem – Velp
Emmastraat 24A
6881 SV Velp

Life coach en relatie coach Nijmegen Oranjesingel
Coachhuis Oranjesingel aan de Oranjesingel in Nijmegen

Nijmegen
Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Life coach en relatie coach Nijmegen Kerkebos
De Poort van Nijmegen aan de Kerkenbos in Nijmegen

Nijmegen
Kerkenbos 1037
6546 BB Nijmegen

Coaching vanuit Arnhem – Velp

Coaching in de omgeving van Arnhem, Velp/Rheden wordt gegeven vanuit Velp.

Het Coachhuis in Velp Het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het Coachhuis ligt op de hoek van de Emmastraat en de pastoor Koenestraat. De ingang van het Coachhuis is aan de pastoor Koenestraat, in de oprit tegenover de school.

Het adres is: Emmastraat 24-A, Velp

Bereikbaarheid:

Met de auto:
Auto vanuit Arnhem Centrum/Noord: Neem de Arnhemsestraatweg / Hoofdstraat, richting Rheden. Bij stoplichten met aan uw rechterhand een winkelplein (HEMA) en rechts op de hoek het grote oude Postkantoor gaat u rechtsaf (=Pres. Kennedylaan). Meteen weer rechts kunt u parkeren (parkeerplaats ‘Den Heuvel’)*. Zie hieronder voor de looproute vanaf de parkeerplaats (2 min). Auto vanaf Arnhem Presikhaaf: Na het viaduct met de A12 meteen rechtsaf (=Waterstraat). Deze helemaal doorrijden tot stoplichten, daar linksaf (=Pres. Kennedylaan). Na de spoorweg de 2e links naar de parkeerplaats (‘Den Heuvel’)*. Zie hieronder voor de looproute vanaf de parkeerplaats (2 min). Auto vanaf de snelweg (Utrecht, Nijmegen, Zutphen, Oberhausen,: A12, N325, A348): Op verkeersplein Velperbroek de afslag Velp nemen. U komt op de Pres. Kennedylaan. Over het spoor de 2e linksaf naar de parkeerplaats (‘Den Heuvel’)*. Zie hieronder voor de looproute vanaf de parkeerplaats (2 min). Looproute vanaf parkeerplaats Den Heuvel: Vanaf parkeerplaats ‘Den Heuvel’: Loop langs de bibliotheek rechtsaf de pastoor Koenestraat in. De kruising met de Emmastraat recht oversteken; de ingang van het Coachhuis bevindt zich meteen links, in de oprit tegenover de school. *Op donderdagochtenden is hier markt en is de parkeerplaats onbereikbaar. Gelieve in de buurt een parkeerplek te zoeken.

Met het Openbaar Vervoer:
Trein: Station Velp (7 min lopen): uitgang stationsplein, loop langs fietsenstalling richting Velp (Arnhem), het spoor heeft u aan uw linkerhand. 1e spoorwegovergang oversteken en meteen rechtsaf, langs spoorlijn lopen (= Brugweg). Steeds rechtdoor, 1 spoorwegovergang passeren (hier kruist u de Pres. Kennedylaan), de volgende overgang rechtsaf oversteken. Dit is de Emmastraat. Zodra u het spoor over bent, de 2e straat links (= Past. Koenestraat). De ingang van het Coachhuis bevindt zich meteen links, in de oprit tegenover de school. Bus: Afhankelijk van uw buslijn stapt u uit op de Hoofdstraat (5 min lopen), op de President Kennedylaan (7 min lopen) of op de Waterstraat (15 min lopen).

Coaching vanuit Nijmegen

Vanuit Nijmegen wordt gewerkt vanuit twee locaties: Coachhuis Oranjesingel en Coachhuis Kerkenbos.

De adressen zijn:

Coachhuis Oranjesingel, Oranjesingel 24, 6511 NV Nijmegen

Coachhuis Kerkenbos, Kerkenbos 1037, 6546 BB Nijmegen

Beide locaties zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Parkeren is bij beiden in de buurt of voor de deur.

klik hier voor OV informatie