accreditatie en opleiding

Opleiding en Certificering als coach

De basis van mijn life-coaching aanpak komt vanuit co-active coaching van Laura Whitworth en Henry Kimsey-House van het Coaches Training Institute (CTI) uit de VS, en proceswerk van Arnold en Amy Mindell.

Heelheid, kracht en verbinding zijn hiervan de belangrijkste aspecten. Het gaat om de mogelijkheden die we allemaal hebben om ons leven vorm te geven. Zo komen vaak thema’s aanbod die te maken hebben met:

  • Waar ervaar je voldoening je leven, wat houdt dit voor je in?
  • Waar en hoe ervaar je flow en hoe ga je om met jezelf als dit ontbreekt?
  • Mag jouw ervaring er echt zijn?
  • Hoe leer je van zowel de ups and downs in je leven en hoe integreer je die ervaringen?

Ik put uit mijn eigen leren vanuit het boeddhisme, mind-body werk (aikido), integratief werk (Hoffman proces, werken met identiteit, proceswerk) en transpersoonlijk werk (ademhalingswerk) en relationeel werk (lichaamsgerichte relationele therapie). Op mijn linked-in profiel kun je meer vinden over mijn opleidingen.

Accreditatie als coach, meer dan 10 jaar ervaring

Ik ben door het Co-Active Training Institute (CTI) sinds 2008 gecertificeerd als certified professional co-active coach (of CPCC).

Daarnaast ben ik sinds 2011 geaccrediteerd door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coaching Council (EMCC).