Over Sanne Bruijne

Duurzame verandering en verbinding

Sanne Bruijne Life en Relatie Coach

Voor mijn werk als life coach leidde ik bijna 20 jaar (inter)nationale programma’s gericht op maatschappelijke verandering. Vaak zag ik hoe moeilijk het was om werkelijke verandering te laten plaatsvinden. Hoe die systemen vaak een eigen dynamiek hebben en zelfs een eigen leven gaan leiden. Ogenschijnlijk los van de mensen en de omgeving waarvoor ze tot stand waren gekomen.

Mensen zijn onderdeel van een groter geheel. Binnen ieders leven reiken naar het grootste potentieel maakt dat het geheel uiteindelijk ook zich ontwikkelt tot haar potentie. Deze gedachte inspireerde mij te kiezen intensiever met mensen en minder met systemen te gaan werken. Sinds 2007 begeleid ik mensen die persoonlijke of professionele uitdagingen in hun leven aangaan.

Mindfullness en meta-vaardigheden

sanne bruijne circle of life

Net als voorheen ligt onderlinge afhankelijkheid en verbinding van al dat leeft dus nog aan de basis van mijn werk. Immers als life en relatie coach zie ik hoe mensen verbonden zijn met hun omgeving, in hun relaties en met zichzelf. Ik ervaar hoe hun leven voor hen gaat werken indien zij aandacht kunnen gaan geven aan de feedback die zij daaruit ontvangen. En waardoor hun relaties, hun werk specifieke competenties en de organisaties waarin zij werken tot volledige wasdom kunnen komen.

Life Coaching voor individueel werk

Aandacht voor informatie uit je omgeving betekent een leven lang leren. In mijn eigen professionele ontwikkeling besef ik mij te staan op de schouders van vele leraren. Naar mijn werk breng ik mijn eigen leren vanuit het boeddhisme, mind-body-werk (aikido), integratief werk (Hoffman proces, identiteitswerk, proces werk), transpersoonlijk werk (holotropische ademhaling), en relationeel werk.  Mijn coach blog is behalve een filmische bibliotheek dan ook een dankbetuiging aan leraren als Arnold en Amy Mindell, Debbie Ford, Joseph Campbell, Krishnamurti, Jung, Erich Fromm, Thomas Moore, Bob Hoffman, de Dalai Lama, en de vele anderen die mijn leven hebben verrijkt.

Wil je meer weten over mijn aanpak of heb je interesse in groepswerk of workshops? Neem gerust contact met me op. Ik ben benieuwd naar je.

De aquarellen op deze website zijn gemaakt door Stien Ooms.