jobcoach en loopbaanbegeleiding

Anders werken of ander werk

Werkcoaching

Regelmatig je afvragen hoe je je werk ervaart geeft ruimte voor ontwikkeling en voldoening. Ook geeft loopbaanbegeleiding de mogelijkheid om je loopbaan bij te sturen, van een nieuwe impuls te voorzien of zelfs drastisch te veranderen

Ook kan het zijn dat je voelt dat je vast loopt in je huidige werk of met collegas, en dat wil veranderen.
Of ervaar je teveel stress en voel je dat je tegen een burn-out aan kan lopen.

Binnen de loopbaanbegeleiding of werkcoaching doe je wezenlijke inzichten rondom werk op. Je onderzoekt wat je belangrijk in je werk vindt, wat je inspireert en drijft, en of je vaardigheden aansluiten bij je werk. Indien je nieuwe vaardigheden nodig hebt om je professioneel verder te ontwikkelen dan breng je die in kaart en zet je met je loopbaancoach de stappen om die je eigen te maken en in de praktijk toe te passen.

Coaching

JOBCOACH

Werken in een omgeving die steeds complexer wordt maakt dat mensen die complexiteit ook ervaren binnen hun werk en bij het veranderen of zoeken naar een nieuwe baan.

Activiteiten die met een jobcoach ondernomen worden bestaan uit het benutten van mogelijkheden, ontwikkelen/trainen van vaardigheden en uitbreiden van kennis, benutten van het sociale netwerk, solliciteren, en het omgaan met werk gerelateerde stress. Proefplaatsing kan waar nodig worden gefaciliteerd.

Voor de werkgever kan jobcoaching een strategische partner zijn bij het creëren van duidelijke rollen en verantwoordelijkheden.

Ook binnen een outplacement traject kunnen loopbaan- en jobcoaching goed worden ingezet.

Werk coach locaties

Ik werk vanuit Amsterdam, Utrecht, Leiden, Bussum, Eemnes, Bilthoven en Arnhem, Velp of Nijmegen. Echter mocht er een geschikte bij u in de buurt zijn dan kunnen we ook daar afspreken.  We werken altijd vanuit een fijne coach locatie !