Coaching met een life coach

Volgende Stappen

In je leven of in je werk kom je soms aan bij een punt waarop je denkt dat je jouw grenzen hebt bereikt. Je vraagt je af of je wel helemaal tot je recht komt.  Soms bereik je dat punt omdat je geconfronteerd wordt met bepaalde omstandigheden of met grenzen aan je eigen kunnen. Het kan voelen alsof je vast zit en niet weet hoe je weer in beweging kunt komen. Het kan zijn dat je in sommige delen van je leven heel sterk bent, terwijl je je in andere gebieden van je leven kwetsbaar voelt.

Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is. Het gaat er om dat het anders kan. Dat je meer van je leven kunt maken dan je nu doet. Coaching, en met name life-coaching kan een uitkomst bieden om die volgende stappen te zetten.

Met een life coach

Hoe kan een coach daarbij helpen? Bijvoorbeeld door te onderzoeken naar wat je ervaring eigenlijk is en hoe je die beleeft. Jouw ervaringen, waarnemingen en beleving ervan gebruiken we als beginpunt voor beweging en ontwikkeling. Mijn life-coaching is dus oplossingsgericht werken: kijken door de lens van vandaag naar de mogelijkheden van morgen. Én de stappen zetten om die mogelijkheden te ontwikkelen en te realiseren.

Coach aanpak

Met jouw coachvraag als startpunt zet je stappen om vaardiger om te gaan met wat om je afkomt. Je ontwikkelt een meer vloeiende interactie tussen jezelf en je directe omgeving. Je leert flexibeler en krachtiger om te gaan met moeilijke omstandigheden, nieuwe mogelijkheden en onbekende situaties.

Een van de meest in het oog springende resultaten van mijn aanpak is dat je ál je vaardigheden veel effectiever gaat gebruiken. Thuis, op je werk en in alle omstandigheden die het leven je biedt.

Thema’s

Life Coaching voor individueel werk

Thema’s die in coaching aan bod kunnen komen hebben vaak te maken met:

  • Waar ervaar je voldoening je leven, wat houdt dit voor je in?
  • Waar en hoe ervaar je flow en hoe ga je om met jezelf als dit ontbreekt?
  • Moet alles perfect zijn en mag je ook falen?
  • Stel je dingen uit? Hoe saboteer jij jezelf?
  • Mag jouw ervaring, zowel positief als negatief, er echt zijn?
  • Hoe leer je van zowel de ups and downs in je leven en hoe integreer je die ervaringen?

Life coach locaties

Ik werk vanuit Amsterdam, Utrecht, Leiden, Bussum, Eemnes, Bilthoven en Arnhem, Velp of Nijmegen. Echter mocht er een geschikte bij u in de buurt zijn dan kunnen we ook daar afspreken.  We werken altijd vanuit een fijne coach locatie !