Online coach of E-coaching

on-line communicatie centraal

Onlinecoach Sanne Bruijne Amsterdam

Online-coaching is een vorm van coaching waarbij coach en cliënt niet in elkaars nabijheid zijn. We maken gebruik van allerlei online communicatiemiddelen zoals video-bellen (skype of facetime), chat, sms, email of andere apps. E-coaching kan aanvullend worden ingezet naast reguliere life of relatie coaching, of in een e-health context. Een bijkomend voordeel is dat de ondersteuning tijdsonafhankelijk kan worden door gebruik te maken van e-mail. Beiden kunnen we zelf immers bepalen wanneer berichten worden bekeken en beantwoord. Zeker als de afstanden groot zijn biedt coaching met skype, sms en e-mail ondersteuning een uitkomst

E-coaching: ideaal voor bedrijven en organisaties

Nu bijna iedereen van internet en allerlei communicatie apps gebruik maakt is het mogelijk om via e-coaching de begeleiding en ontwikkeling van medewerkers effectief en efficiënt aan te pakken. Het inzetten van online communicatiemiddelen maken het mogelijk om de zelfregie en empowerment van medewerkers maximaal te stimuleren.
Een ander voordeel is dat het tevens mogelijkheden biedt tot leren “in werkelijke en relevante (werk)situaties”.

Als gecertificeerde co-active coach (CPCC) beschik ik over een uitgebreid scala van vaardigheden om deze middelen dusdanig in te kunnen zetten zonder dat dit ten koste gaat van de gevoelde verbinding.

zoom

Indien u een inlog code heeft voor een Zoom sessie dan kunt u via de zoom-link inloggen