Wandel coach – Uit je verhaal !

Is de gelegenheid om met ondersteuning en kritische vragen uit je eigen vaak zo bekende verhaal te stappen, en ernaar te kijken vanuit een ander perspectief met vernieuwde inzichten. Zo’n ander perspectief komt bijvoorbeeld naar voren door de woorden van dichter Muriel Rukeyser: ” Het heelal is gemaakt van verhalen, niet van atomen”.

Als je je verhaal uit is het soms  nuttig zijn als een ander met je meekijkt  en denkt. Je wilt wellicht dan wel dat die sparring-partner de nodige professionaliteit inbrengt. Meer over verhalen en verhaallijnen kun je hier lezen.

uit-je-verhaal

Wij doen ‘Uit je verhaal !’ tijdens een (ongeveer) 2 uur durende wandeling op een voor jouw fijne lokatie in de natuur langs gebaande of minder gebaande paden. De lokatie ligt waarschijnlijk een beetje tussen ons in, of als je een voorkeurslokatie aangeeft, daar waar jij wilt. Maar altijd een fijne plek om te wandelen en eventueel na de wandeling even te zitten en af te sluiten.

Aanmelden

Een ‘uit je verhaal !’ wandeling van ongeveer 2 uur kost €150, en is voor zowel de particuliere als de zakelijke cliënt.

Onder ’tarieven’ meer informatie over mogelijke vergoedingen.