Life Coaching in ‘ t Gooi

In leven of in werk komen we allemaal weleens bij een punt waarop we denken dat we onze grenzen hebben bereikt.  Soms gaat het dan over gewoon heel veel dat gebeurt en stress veroorzaakt.  Maar het kan ook zijn dat je je afvraagt of wat je doet nog wel zinvol is en je eigenlijk wel meer voldoening in je leven wilt ervaren.

Mind your Change and Change Your Mind

Hoe je dat kunt doen? Bijvoorbeeld door met mij te kijken naar hetgeen je ervaart. Samen gaan we jouw ervaringen en jouw beleving ervan gebruiken zodat jij weer meer voldoening en minder stress kan ervaren.

Coach thema’s

Vaak komen coach thema’s aanbod die te maken hebben met:

  • Waar ervaar je voldoening je leven, wat houdt dit voor je in?
  • Waar en hoe ervaar je flow en hoe ga je om met jezelf als dit ontbreekt?
  • Moet alles perfect zijn en mag je ook falen?
  • Mag jouw ervaring, zowel positief als negatief, er echt zijn?
  • Hoe leer je van zowel de ups and downs in je leven en hoe integreer je die ervaringen?

Volgende Stappen

Life Coaching voor individueel werk

Hoe je dat kunt doen? Bijvoorbeeld door met mij te kijken naar hetgeen je ervaart. Samen gaan we jouw ervaringen en jouw beleving ervan gebruiken zodat jij weer meer voldoening en minder stress kan ervaren.

Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is. Het gaat er om dat het anders kan. Dat je meer van je leven kunt maken dan je nu doet. Coaching, en met name life-coaching kan een uitkomst bieden om die volgende stappen te zetten.

Met Een Life Coach

Hoe kan een coach daarbij helpen? Bijvoorbeeld door te onderzoeken naar wat je ervaring eigenlijk is en hoe je die beleeft. Jouw ervaringen, waarnemingen en beleving ervan gebruiken we als beginpunt voor beweging en ontwikkeling. Mijn life-coaching is dus oplossingsgericht werken: kijken door de lens van vandaag naar de mogelijkheden van morgen. Én de stappen zetten om die mogelijkheden te ontwikkelen en te realiseren.

Met aandacht voor jouw eigen proces ga je vaardiger omgaan met wat om je afkomt en ontstaat er een meer vloeiende interactie tussen jezelf en je directe omgeving. Je gaat flexibeler en krachtiger om met moeilijke omstandigheden, nieuwe mogelijkheden en onbekende situaties.

Een van de meest in het oog springende resultaten van mijn aanpak is dat je daardoor àl je vaardigheden veel effectiever gaat gebruiken. Thuis, op je werk en in alle omstandigheden die het leven je biedt.

Coach locaties in ’t Gooi

Coaching Utrecht Oorsprongpark
Utrecht Oosprongpark

Ik coach en begeleid zo dicht mogelijk bij de mensen met wie ik werk. In ’t Gooi coach ik dan voornamelijk vanuit Eemnes, Busssum of vanuit het Coachhuis aan het Oorsprongpark in Utrecht of vanuit de v.m. Kees Boekenschool in Bilthoven. 

coachhuis Eemnes
Coaching in Eemnes

Via het coachhuis heb ik echter ook de beschikking over andere locaties in het Gooi, zoals in Baarn of Blaricum.

Indien je interesse hebt voor een kennismakingsgesprek in een andere lokatie, geef dan even aan in je aanvraag wat jouw voorkeur heeft.