Life Coach in het Gooi

Mind your change en change your mind

Met Een Life Coach uit het Gooi

Hoe kan een life coach je helpen om te veranderen? Bijvoorbeeld door samen met je jouw ervaringen te onderzoeken. Jouw ervaringen, waarnemingen en beleving ervan gebruiken we als beginpunt voor beweging naar meer voldoening en verdere ontwikkeling. Life coaching gaat over het verwezelijken van je potentieel en het bewust maken van, en leren omgaan met, belemmeringen die dat in de weg kan staan. Mijn life-coaching is met name oplossingsgericht werken: kijken door de lens van vandaag naar de mogelijkheden van morgen. Én ook de stappen zetten om die mogelijkheden te ontwikkelen en te realiseren.

Aanpak

Met aandacht voor jouw eigen proces ga je vaardiger om met wat om je afkomt en ontstaat er een meer vloeiende interactie tussen jezelf en je directe omgeving. Je gaat flexibeler en krachtiger om met moeilijke omstandigheden, nieuwe mogelijkheden en onbekende situaties. Een van de meest in het oog springende resultaten van mijn aanpak is dat je daardoor àl je vaardigheden, je oude en je nieuwe, veel effectiever gaat gebruiken. Thuis, op je werk en in alle omstandigheden die het leven je biedt.

Life coaching in het Gooi

Ik coach en begeleid in de buurt van je werk of van waar je woont. In het Gooi coach ik voornamelijk vanuit drie locaties:

Life coach en relatie coach Bussum
Coachhuis Lindenlaan aan de Lindenlaan in Bussum

het Gooi
B
ussum
Lindenlaan 10
1405 AK Bussum

Life coach en relatie coach Bilthoven - Kees Boeken School aam de Franshalslaan
Kees Boeken School aan de Franshalslaan in Bilthoven

Het Gooi
Bilthoven

Franshalslaan 68
3723 EH Bilthoven

Life coach en relatie coach Eemnes aan de Wakkerendijk in Eemnes
De RK-pastorie aan de Wakkerendijk in Eemnes

Het Gooi
Eemnes

Wakkerendijk 58
3755 DD Eemnes

Via het coachhuis heb ik echter ook de beschikking over andere locaties in het Gooi, zoals in Blaricum, Baarn, Hilversum of Amersfoort.

Andere locaties

Indien je interesse hebt voor een kennismakingsgesprek in een andere locatie, geef dan even aan in je aanvraag welke locatie jouw voorkeur heeft.