Life Coach in Leiden

Mind your change en change your mind

Met Een Life Coach

Hoe kan een life coach je helpen om te veranderen? Bijvoorbeeld door samen met je jouw ervaringen te onderzoeken. Jouw ervaringen, waarnemingen en beleving ervan gebruiken we als beginpunt voor beweging naar meer voldoening en verdere ontwikkeling. Life coaching gaat over het verwezelijken van je potentieel en het bewust maken van, en leren omgaan met, belemmeringen die dat in de weg kan staan. Mijn life-coaching is met name oplossingsgericht werken: kijken door de lens van vandaag naar de mogelijkheden van morgen. Én ook de stappen zetten om die mogelijkheden te ontwikkelen en te realiseren.

Aanpak

Met aandacht voor jouw eigen proces ga je vaardiger om met wat om je afkomt en ontstaat er een meer vloeiende interactie tussen jezelf en je directe omgeving. Je gaat flexibeler en krachtiger om met moeilijke omstandigheden, nieuwe mogelijkheden en onbekende situaties. Een van de meest in het oog springende resultaten van mijn aanpak is dat je daardoor àl je vaardigheden, je oude en je nieuwe, veel effectiever gaat gebruiken. Thuis, op je werk en in alle omstandigheden die het leven je biedt.

Life coaching in Leiden

Ik coach en begeleid in de buurt van je werk of van waar je woont. Vanuit Leiden coach ik Frame Offices:

Life coach en relatie coach Leiden
Frame Offices aan het Kanaalpark in Leiden

Leiden
Frame Ofices

Kanaalark 140
2321 JV Leiden

Via het coachhuis heb ik echter ook de beschikking over andere locaties rondom Leiden.

Andere locaties

Indien je interesse hebt voor een kennismakingsgesprek in een andere lokatie, geef dan even aan in je aanvraag welk stadsdeel jouw voorkeur heeft.