referenties groepswerk

Samenvatting van referenties over het groepswerk One Life Two Realities dat door Karen Van Heuckelom en Sanne Bruijne  gegeven wordt.

helderheid (Ruud Tuithof)

Sanne en Karen scheppen een rustige en vrije setting waarin ontspanning en concentratie in goede balans komen en waardoor je helderheid lijkt toe te nemen. Via allerlei technieken en vor- men lijkt haast onmogelijk om je eigen belemmeringen te ontlopen. Een weekend lang ga je op avontuur met jezelf aan het stuur. Wat ik buitengewoon knap vind aan dit seminar is het tempo, de variatie en de afwisseling in de technieken en vormen waardoor het geen sleur of therapeutisch zwelgen wordt maar een lange afwisseling.

APK beurt (Peter van Deelen)

Dit seminar was voor mij een APK beurt voor gevorderden !
Peter van Deelen

Waardevolle ontdekkingsreis (Ron van Gils)

Een waardevolle ontdekkingsreis door jezelf, in drie voorbij vliegende, smakelijk lekkere dagen.
Ron van Gils

Als het anders moet ()

Je hebt zo momenten in je leven waarop je beseft dat het anders moet maar je weet niet hoe… Als dat besef dwingend wordt is het tijd om dit seminar te volgen. En dan zijn er ook zo van die momenten in je leven waarop alles weer mooi samen valt, het klopt helemaal, je weet en voelt het terug. Je hebt jezelf terug! Dan is het zaterdag (..),

Doen !

Ontdekken (Jacqueline Grubben)

Wat kun je toch veel leren

over wat je allang weet.

En wat is er toch veel te ontdekken

waar je dacht dat niets was.

Jacqueline Grubben, Teamleider Creativiteitsteam, BEX Communicatie

Diep, veilig en gelijkwaardig (Jim Kraaykamp)

Waardevol, intensief met kop en staart,

en de benodigde diepgang, in een ontspannen sfeer van

veiligheid en gelijkwaardigheid
Jim Kraaykamp, Commununicatie match-maker, Intercom Executive Search

Voor alle leeftijden

In alle stadia van je leven geeft dit seminar je inzichten die je kunt gebruiken in je toekomst.

Heel waardevol!

Zeer efficient en diepdoorwerkend (Hilde)

Het seminar is een zeer efficiente en diepdoorwerkende manier om op heel korte tijd inzicht te krijgen in veel verschillende facetten van jezelf.

Op een liefdevolle manier worden oude patronen, gedachten en gedrag doorgelicht waardoor er plaats ontstaat voor iets nieuws.
Hilde

Uitstekend en beslist niet zweverig (Lia Bode)

Een uitstekend seminar om jezelf beter te leren kennen, ook al denk je dat je al veel van jezelf kent.
Het geeft ook prima handvatten om na het seminar het ontdekte en het geleerde in de praktijk toe te passen. Ook al gaat het over gevoel en onbewuste processen is het seminar beslist niet zweverig.
Lia Bode, Bode & van der Vorst, directeur/partner

Steviger (M. Herwegh)

Een intense reis met jezelf naar jezelf.

Ik kwam er steviger en met meer vertrouwen uit.
M. Herwegh, Radiance Coaching, coach/trainer

Bewuste stappen (Kees Kuijlman)

One Life Two Realities is een moment in mijn leven waardoor ik verder kan met wat ik echt wil.

Door de zeer professionele menselijke aanpak ben ik heel bewust door mijn stappen heen gegeaan met groot succes!
Kees Kuijlman. To-Move Management Partners, directeur/eigenaar
 

Kantelmoment (Pascal Van Loo)

Met veel plezier en overtuiging beveel ik u dit unieke en doorleefde product aan, begeleid door een complementair en zeer bekwaam duo.

Als u op korte tijd en met een grote intensiteit een aantal steeds terugkerende levensthemas wil doorworstelen, dan kan dit One Life Two Realities seminar voor u een kantelmoment betekenen in uw leven. Dat was het zeker voor mij.
Pascal van Loo, VOV Levend Netwerk vzw, directeur

Versnellen (Joep)

De driedaagse heeft een versnelling gebracht in mijn eigen ontwikkelingspad. In een veilige omgeving en op geleidelijke wijze werd ik goed wakker geschud. Door te reflecteren, maar zeker ook door te ervaren.Joep

Ontrafelen (Astrid van Dam)

Karen en Sanne hebben mij en de andere bijzondere deelnemers in een veilige omgeving en op een deskundige manier door een goed opgeboud programma geleid. Waarbij alle tijd en ruimte werd gegeven aan ieders worsteling en hoogtepunt…()
Bedankt voor het ontrafelen van een paar strakke knopen en het leggen van een mooie strik.
Astrid van Dam

Leren op meer dimensies (Ruth)

Het seminar geeft leren meerdere dimensies: het samen zijn met een groep, het denken en bovenal het voelen. De dynamiek door de dagen heen zorgt voor begrip van het probleem en voor lichtpunten. Met deze punten ben ik rijker naar huis vertrokken en zij geven mij de energie om het geleerde verder te onderzoeken.
Het overdenken heeft plaats gemaakt voor het ervaren; een mooi fundament voor de toekomst.
Ruth

Krachtiger in mijn schoenen (Stef)

Ik heb de 3 daagse sessie als erg waardevol ervaren. Ik ben tot inzichten gekomen in mijn zelf gefabriceerde belemmeringen en heb stappen gezet om deze uit de weg te ruimen en om te vormen in krachtige, positieve overtuigingen.

Ik merk nu al in mijn dagelijks leven dat ik veel krachtiger in mijn schoenen sta en over een pak meer daadkracht beschik. Vroeger zat ik onbewust met de overtuiging dat anderen het allemaal wel beter konden dan ik. Nu zie ik waar mijn eigen unieke waarden en talenten kunnen bij kunnen dragen en waar ik anderen in kan helpen.
Stef

 

Just Now (Dorothy)

Het werd een inwendige reis. Ik was erop voorbereid en toch ook weer niet.
Ik heb veel gelachen en ook gehuild.

We gingen moedig op zoek naar onze diep gelegen, zwarte schaduwen. En klommen daarna tot op onze hoogst mogelijke schitterende toppen.

De kracht van de groep was fenomenaal.

De integere steun en grootse inzet van Karen en Sanne onovertreffelijk.

Deze reis van afdalingen en beklimmingen maakten we allemaal samen en ook op onze eigen, individuele manier. We kwamen voldaan op onze eindbestemming aan.

Bewuste keuze (Igor)

Het seminar bracht me met slimme oefeningen bij belemmeringen, waarvan ik niet dacht dat ze nog zo sterk speelden in mijn leven.

Het inzicht dat eruit is gegroeid: iedere keer weer komt er een nieuw moment met mogelijkheid tot bewuste keuze. En het verlangen om dit tot leidraad en schittering in mijn leven te maken.
Igor

Leven in zelfvertrouwen (Hans Stockmans)

Een week na het One Life Seminar zindert de opgedane kennis en ervaring nog na.
Het is onbegonnen werk om alle ervaringen onder woorden te brengen. Hierbij toch enkele voorbeelden om te illustreren waarom dit een van de meest waardevolle en praktische seminars is die ik heb gevolgd.
Voor de ‘praktisch ingestelde’ mensen : wat heeft het mij concreet opgeleverd?
– (h)erkennen van belemmerende overtuigingen en het inzicht hoe ze los te laten. Sterker nog, het inzicht welk verborgen meesterschap er achter zit en dat naar boven halen.

Flow en diepgang (Cyriel)

One life, two realities was voor mij een erg intens programma dat Sanne en Karen perfect gefaciliteerd hebben.
De flow van het programma zit heel goed in elkaar en je gaat absoluut de diepte in op zoek naar belemmerende overtuigingen en je eigen kracht.
En het gaat verder dan louter wat gedachtenspinsels want je ervaart de diepgang ook in je lichaam en gevoel. Ik ben heel blij dat ik dit programma heb mogen ervaren en ben ervan overtuigd dat het nog lang zal doorwerken.
Cyriel

Aandacht en ervaren (Bastiaan)

In One Life Two Realities heb ik drie dagen de gewenste aandacht voor mijn innerlijke zelf gevonden. Ik heb het niet ervaren als werk. Het was voelen, zien, luisteren, erkennen en omarmen.

En onder de ervaringsrijke warme aandacht van Karen en Sanne ging dat bijna als vanzelf.  Het in groepsverband (be)leven van de verschillende onderdelen in het programma heeft en geeft een verbindende kracht en energie!
Dank je wel voor deze bijzondere ervaring!
Bastiaan

Uit mijn verdoving (An)

De film van de drie seminariedagen speelt zich steeds weer voor mijn ogen af.
Ik herbeleef hoe mijn arme ik zich geleidelijk laat ontpoppen tot een krachtigere ik.
Inderdaad ik zeg nog niet een krachtige ik, maar we zijn op de goede weg.
Een ongeloof vooraf van wat die drie dagen in godsnaam zouden kunnen veranderen aan mijn leven werd gekanteld naar een ongelofelijk mooi geloof in het echt impact hebben op mijn leven.

Magie (Stien)

Eind juni 2010 ging ik drie dagen op pad samen met Sanne, Karen en 5 mensen, net als ik klaar voor een reis naar binnen.

Half juli 2010 ben ik klaar om erover te schrijven. Hoewel. Hoe moeilijk om buiten de cliches te blijven. Hoe tergend te weten dat mijn woorden niet echt zullen kunnen verhalen hoe het was.

Ik probeer.
Misschien op deze manier:

Verfrissend en krachtig (Bob)

Wat de seminar One Life two realities zo bijzonder maakt is niet alleen de heldere en integere begeleiding, maar vooral de opbouw en intentie van de zorgvuldige op elkaar afgestemde theorieen en gevarieerde oefeningen. Hierdoor krijg je als deelnemer op een verrassende manier zelfinzicht in je eigen vastgeroeste patronen en denkbeelden.