Zoek een coach

Je zoekt een coach. Voor je werk  (executive coaching, job-coaching of loopbaanbegeleiding), of om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven (life coaching of relatie coaching).

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je coaching aan het overwegen bent. De kern ervan is dat je meer van het leven of je werk wilt maken dan je nu ervaart.

Je zoekt een coach bij voorkeur in de omgeving van AmsterdamUtrecht
LeidenArnhem, Nijmegen

Life coach

Life Coaching voor individueel werk

Life coaching gaat over het verwezelijken van je potentieel en het bewust maken van, en leren omgaan met, belemmeringen die dat in de weg kan staan. Belemmeringen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het niet effectief om kunnen gaan met stress, communcatie, met (on)veiligheid of (on)voorspelbaarheid. Oude (denk en/of gedrags)patronen kunnen in de weg zitten waardoor je ontwikkelen moeizaam gaat.

Hoe kan een coach daarbij helpen? Bijvoorbeeld door samen te kijken naar hetgeen je ervaart. Je gaat je ervaringen, waarneming en jouw beleving samen met aangereikte hulpmiddelen gebruiken om jezelf (weer) in beweging te brengen en verder te ontwikkelen.

Loopbaan- en job coach

Coaching voor werk: de job- en loopbaancoach

Regelmatig je afvragen hoe je je werk ervaart geeft ruimte voor ontwikkeling en voldoening. Of ervaar je teveel stress en voel je dat je tegen een burn-out aan zou kunnen lopen. De coaching geeft je de mogelijkheid om je loopbaan bij te sturen, van een nieuwe impuls te voorzien of zelfs drastisch van koers te veranderen.

Werken in een omgeving die steeds complexer wordt maakt dat mensen die complexiteit ook ervaren binnen hun werk, of bij het veranderen van en zoeken naar een nieuwe baan.

Relatie coach

relatie coaching - relatie coach

Binnen relatie coaching onderzoek je wat het wezenlijke probleem binnen de relatie is. Het kan zijn dat oude denk- of gedragspatronen zich steeds herhalen en belemmerend zijn om de relatie als echt bevredigend te ervaren.

We gaan samen in gesprek en te onderzoeken of het probleem oplosbaar is, of dat het mogelijk is om ermee om te leren gaan. Aspecten die daarbij aanbod komen zijn: Communicatie, intimiteit, identiteit, oude patronen, en het verlangen binnen de relatie.

Soms werken we in kortere op één volgende sessies, maar kunnen ook werken in langere sessies van enkele uren.