Life of Relatie coaching in Utrecht

Als je in Utrecht op zoek bent naar een manier om meer uit je leven of uit jullie relatie te halen dan is life coaching een doelgerichte en effectieve manier om dat te doen.

Life Coaching voor individueel werk

De coaching kan je helpen om specifieke behoeften te verhelderen, en je te helpen om op een effectieve manier die veranderingen in je leven te realiseren die je wilt maken. Soms hebben die veranderingen betrekking op jezelf, over wie je bent, hoe je bent en wat je belangrijk vindt. Maar soms gaat het over hoe je in relatie bent tot anderen en wil je jezelf daarin verder ontplooien.

relatie coaching

Naast jezelf ontwikkelen kan het ook zijn dat je voor jezelf en je partner samen een coach zoekt waarmee je wilt werken aan hoe jullie samen inhoud geven aan jullie relatie. In dat geval werken we dan met elkaar aan de stappen die jullie willen maken in je relatie of aan de uitdagingen die jullie tegenkomen.

Omdat ik in Utrecht vanuit een de lokatie aan het Oorsprongpark werk is de coaching voor mensen uit de stad meestal makkelijk bereikbaar. Ook kunnen we vanuit Bilthoven werken indien dat gewenst zou zijn. Naast de 1-op-1 gesprekken kan je ook additioneel een beroep doen op e-coaching, die ik naast de life-coaching en relatie-coaching aanbiedt. Daardoor wordt het dan mogelijk om bij vragen of tegenslag in het moment – of dicht erbij – contact te hebben.

Een eerste oriëntatiegesprek voor life of relatie coaching in Utrecht is gratis en vrijblijvend. In het gesprek maken we kennis met elkaar, en bespreken we welke resultaten je met je coaching wilt behalen.