Life of Relatie Coach in Amsterdam

Als je in Amsterdam op zoek bent naar een manier om meer uit je leven of uit jullie relatie te halen dan is life coaching een doelgerichte en effectieve manier om dat te doen.

Life Coaching voor individueel werk

De coaching kan je helpen om specifieke behoeften te verhelderen, en je te helpen om op een effectieve manier die veranderingen in je leven te realiseren die je wilt maken. Soms hebben die veranderingen betrekking op jezelf, over wie je bent, hoe je bent en wat je belangrijk vindt. Maar soms gaat het over hoe je in relatie bent tot anderen en wil je jezelf daarin verder ontplooien.

relatie coaching

relatie

Naast jezelf ontwikkelen kan het ook zijn dat je voor jouw en je partner samen een coach zoekt waarmee je wilt werken aan hoe jullie samen inhoud geven aan jullie relatie. In dat geval werken we dan met elkaar aan de stappen die jullie willen maken in je relatie of aan de uitdagingen die jullie tegenkomen.

Amsterdam én de omgeving van Amsterdam

Omdat ik vanuit meerdere plekken in Amsterdam werk is de coaching meestal makkelijk bereikbaar. Zo werk ik vanuit een lokatie vlak bij het Vondelpark en een lokatie bij Amsterdam-Zuid. Naast de 1-op-1 gesprekken kan je ook nog een beroep doen op de e-coaching, die ik naast de life-coaching en relatie-coaching aanbiedt, waardoor het mogelijk is om bij vragen of tegenslag dat in het moment – of dicht erbij – op te kunnen pakken.

Een eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. In het gesprek maken we kennis met elkaar, en bespreken we welke resultaten je met je coaching wilt behalen.