Corona stress oplossen

In de nieuwe 1,5 meter maatschappij is het werken met een life coach nog belangrijker geworden. Het Corona virus heeft niet alleen een bijzondere impact op contact beroepen maar levert ook steeds meer stress op binnen gezinnen en de werk sfeer. Hoe om te gaan met je eigen prikkelbaarheid, met overspannen reakties van anderen, omgaan met eentonigheid en met het gevoel opgesloten te zitten?

Daarnaast zijn er veel ondernemers die hun opgebouwde bedrijf steeds verder in moeilijkheden zien komen, personeel bijna niet meer kunnen door betalen en die stress meenemen naar huis waardoor ook daar nauwelijks sprake meer is van enige vorm van ontspanning.

Allemaal zaken die deze tijd veel gecompliceerder maken dan het enkel afstand houden en in je mouw hoesten.

Als coach werk ik al jaren met mensen vanuit een breed perspectief (zie ook mijn referenties) dat zowel werk als de persoonlijke sfeer omvat, waar dus het gehele leven ter sprake kan komen en samen gezocht wordt wat aandacht verdiend en hoe met voorkomende uitdagingen om gegaan kan worden.

Coaching Tijdens Corona Beperkingen?

Sanne Bruijne Lifecoach Relatiecoach Amsterdam Utrecht Leiden Arnhem Nijmegen

Natuurlijk is het zo dat momenteel er beperkingen kunnen gelden die vanuit de overheid worden opgelegd aan het werken met een coach.

Binnen de mogelijkheden van die maatregelen gaat de coaching ‘gewoon’ door. Dit wil zeggen dat afstand houden ook binnen de coaching wordt betracht en dat bij ziekteverschijnselen er enkel on-ine gewerkt wordt. Online coaching is een van de instrumenten die ik sinds 2007 regelmatig inzet bij de coaching van particuliere en zakelijke clienten juist omdat zo soms veel directer ingespeeld kan worden als een moeilijke situatie zich voordoet.

Een eerste gratis, vrijblijvend oriëntatiegesprek tijdens de Corona crisis

In dit eerste oriënterende gesprek maken we met elkaar kennis. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend, en neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag. Ik doe het kennismakingsgesprek momenteel bij voorkeur online. Ik werk 1-op-1 vanuit Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi, en online door het gehele land.

kennismakingsgesprek aanvragen

Binnen het coachtraject werkt u naar uw doelstellingen toe en vergroot u uw vaardigheden, komt u tot inzichten, doet reflectie-oefeningen en voert eventueel opdrachten uit die we in de coaching bespreken. Ik maak gebruik van verschillende technieken en methoden om samen met u het beste uit uw coaching te halen (meer daarover kunt u hier lezen).

Na afloop van het oriëntatiegesprek stemmen we af of we met elkaar verder gaan, en starten wij dan het coachtraject met een eerste afspraak te prikken voor het volgende gesprek.

RIVM

De overheid en organisaties werken er hard aan om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het virus te beperken. Ze hebben hiertoe richtlijnen opgesteld die gecommuniceerd worden via het RIVM. Op de website van het RIVM staat de meest actuele informatie over het coronavirus: www.rivm.nl/coronavirus.

Bent u werkzaam in de zorg en staat u bloot aan de druk die deze bijzondere tijd geeft? In dat geval bied ik tegen een gereduceerd tarief ondersteuning aan. Neem gerust contact hierover met mij op.

Neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek